Welkom op onze Mix & Match Sessie Ateliers

Gepubliceerd op maandag 6 mrt 2023 om 14:35
Beeldende kunstenaars gratis welkom op onze Mix & Match Sessie

We organiseren als Cultuurregio Zuidrand een gratis Mix & Match sessie voor talenten die bezig zijn met beeldende kunst.

Het doel is om kennis te maken en te praten met elkaar. En 'rijker' naar huis te gaan door te luisteren naar elkaars ervaringen en naar experten.

In deze Mix & Match Sessie bieden we twee boeiende workshops aan die gratis worden aangeboden aan alle beeldende kunstenaars uit de Zuidrand in samenwerking met Kunst Werkt.

HET PROGRAMMA VOOR JOU

Zaterdag 1 april

9u00: Deuren open met koffie en thee

9u30: intro door Cultuurregio Zuidrand en Kunst Werkt.

9u45 tot 10u45: Sessie 1 Hoe bepaal je de verkoopprijs van je werk?

Je bouwt een publiek op, mensen raken geïnteresseerd en willen graag werk van jou kopen. Welke prijs vraag je voor je werk? Het is een vraag waar elke kunstenaar mee geconfronteerd wordt. Er is geen concrete algemene formule, maar Kunstwerkt licht in deze sessie een aantal basisprincipes toe die je helpen om de prijs (en de waarde) van je werk te bepalen.

Pauze

11u15 tot 12u15: sessie 2 Hoe kan je vergoed worden voor de verkoop van je werk?

De verkoop van een werk, of het uitvoeren van een artistieke opdracht zorgt voor inkomsten. Er zijn in Belgi├ź verschillende manieren en regels om deze vormen van inkomsten te organiseren. In deze sessie lichten we de diverse soorten vergoedingen, verplichtingen en de mogelijkheden die je als kunstenaar kan gebruiken toe.

12u15 tot 13u30: lunch en stel jezelf voor als Atelier-in-Beeld-deelnemer.

PRAKTISCH

Zaterdag 1 april

Zaal Da Capo - Lintsesteenweg 1 - 2540 Hove

INSCHRIJVEN:

Gratis deelname met steun van Cultuurregio Zuidrand.

Schrijf je in via deze link.

Naar top