Orfeo Producties

Orfeoproducties vzw is een culturele organisatie die zich toespitst op het produceren, het programmeren, het organiseren en het artistiek begeleiden van klassieke concerten, recitals, muziektheaterprojecten en projecten in de beeldende kunsten.
Voor elk project dat zich aandient tracht Orfeoproducties een originele en unieke locatie te vinden, aangepast aan de specifieke noden van de uitvoerders en van een steeds veeleisender publiek. Bijzondere aandacht gaat naar onbekend repertoire, een minder gekend instrument of een bijzonder kader, toegelicht door de artiesten.
Fijnproevers zijn bij Orfeoproducties aan het juiste adres. Weg van de platgetreden paden gaat de organisatie op zoek naar een originele concertsetting.  Ook jongeren weet Orfeoproducties vaak te verleiden met een frisse muziekuitvoering in een ludiek kader.
Bijzondere aandacht gaat naar jong opkomend talent dat via ‘Orfeo’ de kans krijgt om naast gerenommeerde artiesten te concerteren en zo ervaring op te doen.

De v.z.w. bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Eventuele opbrengsten worden integraal gebruikt voor steun aan jonge musici. De organisatie is erkend door de Vlaamse Overheid als bureau voor private arbeidsbemiddeling met inbegrip van bemiddeling van schouwspelartiesten in het Vlaamse Gewest.

Naar top